Malzemeler:
3 PAKET KAKAOLU BİSKÜVİ, 1 KUTU KREM ŞANTİ, 100 GR. FINDIK İÇİ, 2 BARDAK SÜT, 4 KAŞIK KAKAO,MUHALLEBİ İÇİN: 1, 5 BARDAK SU, 2 KAŞIK MISIR NİŞASTASI, 3 KAŞIK KAKAO, 6 KAŞIK ŞEKER |
Yapılışı: Bisküviler kırılıp, fındık dövülür ve kenar a konr. 1 paket krem şanti, süt ve kako karıştırılıp çırpılır. Bisküvi ve fındık da karıştırılıp, naylon kalıba dökülüp, buzdolabında donuncaya kadar bekletilir. Muhallebi malzemeleri kıvamına gelinceye kadar pişirilip ılıdıktan sonra parfe dolaptan çıkarılıp servis tabağına alınarak, üzerine pişirilen muhallebiden dökülür ve fındık ile süslenir.
PARFE