İÇ FINDIKLAR ( STANDART – 1 )
Tanımı : Kabuklu fındıkların sert meyve kabuğundan çıkarılmış 13 – 15 mm çapındaki fındıklardır.
Kullanıldığı Yerler : İşlenmiş ve ileri derecede işlenmiş fındıkların hammaddesini teşkil eder.
İÇ FINDIK ( STANDART – 2 )
Tanımı : Kabuklu fındıkların sert meyve kabuğundan çıkarılmış 11 – 13 mm çapındaki fındıklardır.
Kullanıldığı Yerler : İşlenmiş ve ileri derecede işlenmiş fındıkların hammaddesini teşkil eder.
İÇ FINDIK ( STANDART – 3 )
Tanımı : Kabuklu Fındıkların sert meyve kabuğundan çıkarılmış 9 – 11 mm çapındaki fındıklardır.
Kullanıldığı Yerler : İşlenmiş ve ileri derecede işlenmiş fındıkların hammaddesini teşkil eder.